Astiat
Astiat ovat suuressa osassa ruuan esillelaitossa. Niillä saa ruokaan juhlallisuutta ja ne voi valita teeman mukaisesti ja korostamaan ruokaa.Opinnäytetyössämme on käytössä koulun astiastot joten esillepano on hyvin rajattua koska astioita tulee olla suuri määrä.
Astiat menun mukaan:
Syysrannan siikaa = Tarjoillaan leipälautaselta
Sadonkorjuukeittoa = Kahvisettilautanen, keittokupista ja komponentti erikseen
Lokakuun possua = Pääruokalautaselta
Juustoportin juustoja = Leipälautaselta
Omenaa kolmella tapaa = Isolla jälkiruokalautasella
Menun teemana toimii Sadonkorjuu
Juomapuolta:

Pöytään katetaan vesilasi

Pöytiin katetaan myös valko- ja punaviinilasi
Pöytiin tuodaan liköörit cocktail-laseissa koska koululta ei liköörilaseja löydy.
Pöytiin katetaan myös kahvikupit valmiiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti